'/> Resep Puding/ Dadih Mangga yang Lezat - empowerise

Resep Puding/ Dadih Mangga yang Lezat

mangový pudink / korek

Hledáte jedinečný nápad proti mangovému pudinku / recept na jogurt?, recept na mangový pudink / Dadih, perfektní včasná žádost přátel z našeho okolí, možná jste jedním z nich. Ve skutečnosti novopečené maminky využívaly internet na svých zařízeních k zobrazování informací o obrázcích, aby zjistily, kdo další je. A tentokrát vám dám návod, jak udělat mangový pudink / tvarohový recept, je velmi dobré jíst, není to těžké ani snadné. Pokud s ním zacházíte špatně, nebude chutnat dobře, ale spíše špatně. Zatímco tento lahodný mangový pudink/mléko má vůni a chuť, která může být jako naše chuťové pohárky.

Je mnoho věcí, které se v kvalitě Mango Pudding/Dadih's chutí mírně liší, od typu surovin, přes výběr čerstvých surovin až po způsob zpracování a podávání. Nemusíte se bát, pokud si chcete vychutnat lahodnou chuť Mango/Dadih, ať jste kdekoli, protože pokud znáte trik, Sukhan může být speciální pochoutka. Níže je obrázek Mango Pudding/Dadih, který můžete vidět pro nápady.

Počet porcí na přípravu mangového/mléčného pudinku je +20 malých 4 uncových balení. Dbejte tedy na to, aby tato porce vystačila sobě i své milované rodině.

Zde je několik jednoduchých a praktických způsobů, jak připravit hotový mangový pudink/mléko. Můžete pít mangový/mléčný pudink ze 7 druhů ingrediencí a 9 tabap pemanatanů. Níže jsou uvedeny kroky krok za krokem.

#bazaarramadan #arrapron2020 PKP-35: Eh, sezóna přišla, správně. Dokonce jsem to udělal kvůli dluhu. Recept a nápady z tohoto mangového tvarohu, odkazuji na recept oppa mas kotik. Existence je něco, co je tilakanya. Dokonce tuto ruku navštěvuji, chci napodobit prezentaci jako Oppa. Jedná se však o trochu originální recept, který jsem si upravil pro své pohodlí a chuť. No...vypadá to, že tohle těsto bych mohl dodělat. #vaření#vaření#vaření

Ingredience a koření používané k ohřevu mangového/kari pudinku:

  1. 10 gramů provazového želé
  2. 1 mango (+-460g/více)
  3. 1-1 1/2 hrnku cukru
  4. 6 šálků (1500 ml) vzduchu
  5. 1 plechovka (390 g / 2 šálky) plnotučného mléka
  6. 1/2 plechovky (250 g / 1 šálek) slazeného kondenzovaného mléka
  7. 1 žlutá lžíce

Kroky k výrobě mangového / tvarohového pudingu

  1. Namočte želé do vody.
  2. Smíchejte mangovou náplň s hrnkem vody. Čistička.
  3. Vezměte namočenou želatinu. Přidejte ji do hrnce s cukrem a extra vodou. Misku Sukkung Sohoh přiveďte k varu a rozpusťte želatinu a cukr.
  4. Přidejte kondenzované mléko a slazené kondenzované mléko.
  5. Přidejte také mangové pyré a trochu žluté kany (je-li potřeba).
  6. Uvolněte syntaxi
  7. Tvaroh necháme mírně vlažný.
  8. Dejte to do tašky. Dejte do lednice a dejte do lednice. Před podáváním nechte tvaroh 2-3 hodiny.
  9. Poznámka: - Můžete jíst jakýkoli druh zralého manga. - V tomto receptu jsem použil pouze 1 hrnek krystalového cukru.

jak se máte? Snadné, že? Takto si můžete vyrobit mangový pudink/mléko, které si můžete udělat doma. Hodně štěstí a hodně štěstí!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.